Снимка Фейсбук/Бойко БорисовМира Радева изпъкна с любопитен коментар за състоянието на

...
Снимка Фейсбук/Бойко БорисовМира Радева изпъкна с любопитен коментар за състоянието на
Коментари Харесай

Мира Радева: Борисов ми изглеждаше тъжен снощи

Снимка Фейсбук/Бойко Борисов

Мира Радева изпъкна с любопитен коментар за положението на Бойко Борисов, откакто е научил резултатите от изборите. Тя изясни също за какво Слави Трифонов самичък се е сложил в капан.

Бойко Борисов и Корнелия Нинова останаха на своята логичност. Трябва да поздравим Борисов за постигнатите резултати, само че нощес той ми изглеждаше печален и готов на взаимни отстъпки. 

Това съобщи в студиото на предаването " Лице в лице " по bTV социологът Мира Радева, която разяснява резултатите от снощните парламентарни избори. 

" Слави Трифонов влезе в политиката с една концепция за радикална смяна, която той поддържа и следва към този момент много години, като главното е мажоритарни избори. От една страна, от партията му споделят - ние в никакъв случай няма да вършим коалиция с ГЕРБ. 

От друга страна обаче, всички останали партии няма да одобряват мажоритарната изборна система. Единствената партия, която е подготвена да одобри мажоритарен избор, е ГЕРБ.

По този метод Слави Трифонов попада в един капан - няма да прави коалиция с ГЕРБ, само че ГЕРБ са единствените, които одобряват главната политическа теза и концепция на " ИТН ", разкри тя. 

" За мен този парламент би трябвало да промени изборните правила и на база на това може да се сформира един програмен кабинет, който не е ясно какъв брой ще издържи. На тези избори видяхме един поколенченски разлом.

Мен един резултат ме удовлетворява изключително доста - ксенофобският и расисткият избор претърпяха цялостен неуспех на тези избори ", добави още Мира Радева, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР